Детски мебели по поръчка от Lamini

Ние от Lamini сме един от лидерите на пазара за производство на мебели по поръчка. Имаме над 1000 реализирани проекта, дългогодишен опит и екип от висококвалифицирани специалисти. Именно затова сме наясно колко важно е да разполагате с цялостно обзавеждане на детска стая. Защото детската стая е едно специфично място за спане, почивка, игра и учене, място със своя собствена атмосфера.

Още преди да решите да потърсите детски стаи по поръчка, трябва да сте наясно, че това не е никак лека задача, тъй като възможностите са многобройни. Детските мебели по поръчка са необятен и пъстър свят, в който децата, освен да се забавляват, трябва да чувстват сигурност и комфорт.

Мебели за детска стая - гарантирано качество и разнообразие от проекти

Ние можем да проектираме стаята за децата според вашата и тяхната визия - винаги сме осъществявали своята дейност с грижа за клиента, изключително висок професионализъм и внимателно отношение към детайлите.

Обикновено мебелировката на една детска стая се състои от:

  • детски легла по поръчка (Г-образни с ракла или двуетажни детски легла със стълбички)
  • етажерки
  • гардероб
  • бюра

Леглата на два етажа се препоръчват при стаи с площ над 12 м2. Използвайки тези легла спестявате място, а и обикновено те са по-интересни за децата.