За Ваше улеснение, Ви предлагаме услугата "Цена по телефона". Всичко е много лесно, спестявайки Ви много време и средства.Това може да стане пo следния начин:

За това ни е нужно да снемете размерите мебелите , които искате и си представяте.Не се притеснявайте те да бъдат точни-трябват ни те да са ориентировъчни.Ако се съгласите с ценовата оферта ние идваме на оглед и взимаме необходимите ни размери.

Цена на кухня по поръчка

За да Ви ориентираме с конкретна цена, са нужни размерите на стените, върху които ще е разположена кухнята Ви. Трябва да посочете и от какъв матриал искате да бъде изработена, видът на кухненският плот и гръб.

Пример: Кухнята е "Г"- образна и едната стена е с дължина 2000 мм, а другата стена е- 2150 мм.

ЦЕНА НА ОФИС КУХНЯ ПО ПОРЪЧКА
ЦЕНА НА МАЛКА КУХНЯ ПО ПОРЪЧКА
ЦЕНА НА СРЕДНА КУХНЯ ПО ПОРЪЧКА
ЦЕНА НА ГОЛЯМА КУХНЯ ПО ПОРЪЧКА

Цена на гардероби попоръчка

За да Ви ориентираме за цената на исканият от Вас гардероб , е необходимо да ни кажете размерите му, както и какво отваряне на вратите ще има.Може да бъде с врати на панти или плъзгащи се врати.Опомонете и от какъв материали искате да се изработи.

Пример: Интересува ме цената на гардероб със следните размери L2000/D650/H2500 с плъзгащи се огледални врати.

Цена на спалня по поръчка

За да Ви ориентираме за исканата от Вас спалня или легло, трябва ни поясните:

Пример: Спалнята, която искаме е за матрак 1640/1900 мм с подматрачна рамка и повдигащ я механизъм. Нужно ни е едно нощно шкафче с две чекмеджета.

Цена на спални комплекти

За да Ви ориентираме за исканият от Вас спален комплект е необходимо да ни кажете:

Пример: Матракът за спалнята е 1800/2000 мм, гардеробът е с размери Ш1500/Д600/В2000, скринът е с размери Ш900/Д500/В1000. Спалнята да е с подматрачна рамка, която да се повдига и да се използва като ракла.

Цена на гардеробни помещения

За да Ви ориентираме исканата от Вас гардеробна стая колко струва е необходимо да ни кажете размерите на стената/стените/, на които ще се разположат модулите, както и какви дрехи и други предмети ще съхранявате там.

Пример: Интересува ме цената на гардеробна стая със следните размери: модулите ще са разположени "Г" образно, като стена е А=2000мм, а стена Б=2500мм.

В гардеробната ще съхраняваме:сгънати дрехи, дълги дерхи, къси дрехи, пътнически куфари и обувки.

Цена ТВ шкафове

За да Ви ориентираме за цената на исканата от Вас ТВ секция, трябва ни кажете с какво място разполагате както и с какви модули модули искате да я конфигурираме.

Пример:Стената на която ще се монтира ТВ секцията е 2400 мм.