Разнообразие от гардероби по поръчка на добри цени

Дългогодишният опит на Lamini, внимателното отношение към детайлите, съобразяването с различните клиентски предпочитания, множеството осъществени проекти и висококвалифицираните ни специалисти, ни превърнаха в лидер на пазара за производство и продажба на мебели по поръчка.

Един от нашите основни и най-търсени продукти са практичните и удобни гардероби по поръчка на добри цени. С течение на времето гардеробите ни се превърнаха в синоним на качество, сигурност и удобство.

Разполагаме с огромно разнообразие от проекти, които могат да удовлетворят изисквания и предпочитанията на клиентите. Както знаем, за всички дами, а и за мъжете, е важно да изглеждат добре. Но нима това е възможно без гардероб по поръчка, в който да съхраняват своите дрехи?

Какво да съобразите преди да поръчате гардероб

Преди да направите поръчка на гардероб ви съветваме да съобразите следните неща:

  • мястото, на което ще бъде поставен гардеробът и съответно размерите, с които той трябва да бъде проектиран
  • дрехите, които имате - ако повечето от тях са сгънати, се замислете за повече рафтове, ако повечето са за закачалка, най-удачният вариант е по-голям гардероб с лостове

Специфики на гардеробите по поръчка

Гардеробите по поръчка на Lamini имат своите специфики. При нас ще намерите разнообразни, функционални и модерни проекти на:

  • гардероби с надстройка по поръчка
  • гардероби с огледало по поръчка (особено предпочитани от дамите)
  • гардероб с плъзгащи врати и гардероб с обикновени врати (и в двата варианта има възможност вратите да са с плавно затваряне)

Гардеробите ни се организират по такъв начин, че да се съберат както сгънати дрехи, така и такива на закачалка.

Погледнати като конструкция, гардеробите се състоят от долна и горна част (подстройка и надстройка). В подстройката обикновено се предвиждат лостове за къси и дълги дрехи, механизъм за панталони или вратовръзки, вградени чекмеджета и подвижни рафтове. В надстройката обикновено не се слагат рафтове, защото тя е по-нависоко. Традиционно там се съхраняват куфари или по-обемисти сезонни неща.