Антре по поръчка - проектиране, особености и фактори, оказващи влияние

Когато става въпрос за мебели за антре, обзавеждането трябва да бъде съобразено с много фактори, тъй като антрето е най-тясното и неудобно помещение за обзавеждане в един апартамент или къща.

Тук трябва да се съберат немалко мебели в ограничено пространство, а освен това особеностите на помещението и стените не са една или две. Доста често в антрето се монтират електроуреди, които всъщност по никакъв начин не трябва да бъдат разположени в него: пералня, сушилня, бойлер и други. Понякога в антретата има и ревизионни отвори за вода, парно или газ, а те от своя страна трябва да бъдат достъпни.

Всички тези фактори създават допълнителни трудности и превръщат избора на мебели за коридор в сложна, но не и неизпълнима задача. Именно поради тази причина ви е необходим доказан производител на мебели по поръчка - екип от професионалисти, които ще се погрижат за това мечтаното от вас антре да се превърне в реалност в най-кратки срокове и по възможно най-професионалния начин.

Изберете мебели за антре от Lamini

Ние от Lamini имаме солиден опит - вече над 10-години сме на пазара за производство на мебели по поръчка. Още от самото началото на нашата дейност се ръководим от конкретните предпочитания на клиентите и проявяваме внимателно отношение към всеки един детайл. Можем да се похвалим с над 1000 успешно реализирани проекта на спални по поръчка, кухни, гардероби и гардеробни, детски стаи, ТВ по поръчка, офис мебели и разбира се - антрета по поръчка.

С Lamini, вашето антре по поръчка ще се превърне в реалност бързо и лесно. Нашият висококвалифициран екип, специализиран в проектирането на най-различни мебели по поръчка, включително и антрета, ще ви консултират и помогнат в избора на най-подходящите мебели за това място от вашия дом.

А основните мебели, характерни за всяко антре са:

  • плитък гардероб
  • шкаф за обувки
  • закачлки
  • огледало

С правилния избор на проектанти, вашето антре по поръчка ще стане изключително функционално и практично място.