Кухни по поръчка за вашите конкретни предпочитания

Като един от водещите производители на мебели по поръчка с над 10-годишен опит и над 1000 реализирани проекта, ние от Lamini сме наясно колко важна е кухнята за всяко домакинство. Тя не е просто обикновено пространство, в което се приготвят вкусни ястия, а е онази част от дневната зона, заредена с неповторим семеен уют, спокойствие и комфорт.

Именно затова предлагаме огромно разнообразие от висококачествени, модерни и изключително функционални кухни по поръчка на изгодни цени. За нас няма значение дали става въпрос за жилища от т.нар. старо строителство или за новопостроени жилища. Традиционно при старото строителство кухните се намират в отделни помещения, а при новото кухненският бокс на практика е слят с дневната.

И в двата случая обаче ще имате нужда от кухненски мебели по поръчка от доказан производител.

Изберете най-подходящата за вас кухня по поръчка от Lamini

Проектите ни са съобразени изцяло с изискванията на клиентите, защото за екипа на Lamini е най-важно те да останат удовлетворени.

В основно наше предимство с времето се превърна предоставяната възможност сами да изберете стила, големината и вида на кухненското обзавеждане, независимо дали става въпрос за ъглови кухни по поръчка или други мебели по поръчка (гардероби, спални, всекидневни, офис обзавеждане).

Но как да разберете каква точно кухня да си поръчате? Ето няколко насоки, които могат да ви бъдат полезни:

  • решете какви уреди ще има за вграждане - фурна, котлони, аспиратор, мивка, съдомиялна, хладилник, пералня и други
  • избягвайте готовите конфекции по магазините - както знаем, често евтиното излиза скъпо
  • направете проучване за това колко би ви струвал проект за кухня и се доверете на опитни професионалисти с безкомпромисна експертиза

Какви материали се използват за проектирането на кухненските плотове

За кухненските плотове най-често се използват термоустойчиви гетинаксови плотове. Други използвани материали са масивна дървесина, технически камък, естествен камък и синтетични материали.

Мебелите по поръчка, в това число и кухните по поръчка, са единствените, които се монтират според пространството, с което разполагате, а не според това какви са наличните размери в магазина.

Разгледайте нашите страхотни предложения за кухни по поръчка софия и изберете проект, който ще превърнем в реалност по най-бързия и сигурен начин.