Гардеробни стаи за вашето домакинство

Съвременните гардеробни стаи са неразделна част от мебелите на едно домакинство и мечта за дамите. В гардеробните могат да се съхраняват много и най-различни вещи: дрехи, обувки, куфари, кутии и други подобни.

Иновативните, практични и функционални гардеробни по поръчка на Lamini са гаранция за качество, стил и комфорт. Повечето гардеробни мебели са направени от ПДЧ - плоскости от пресовани дървесни частици. Това е здрав и екологичен материал, с лесна поддръжка и не на последно място: с достъпна цена.

Когато избирате гардеробни, първо помислете какви са конкретните потребности на вашето домакинство и каква визия имате за най-подходящата за вас гардеробна стая.

Конструкция и специфики на модерните гардеробни по поръчка

Когато планираме изработка на гардеробни системи, ние винаги се съобразяваме с предпочитанията на клиентите и обръщаме внимание на всеки един детайл.

Съобразно изискванията на нашите клиенти, проектираме гардеробните стаи по различни начини. Обикновено се предвиждат лостове за къси и дълги дрехи, гардеробни лифтове, чекмеджета и допълнителни механизми за панталони, обувки, вратовръзки, колани, шапки и други.

Стандартните гардеробни стаи се състоят от отделни модули, които се съединяват, за да се получи конфигурация, служеща за съхранение на всякакви вещи. Традиционно при производството на гардеробни по поръчка не се поставят врати (в случаите, в които гардеробната стая си има собствена врата). Това е гаранция за по-голямо удобство при използването на гардеробната.

С цел да се оползотвори максимално пространството, при изработката на гардеробни системи в повечето случаи се предвижда те да достигат до тавана. В най-горните и по-трудно достъпни части обикновено се съхраняват сезонните дрехи и точно по тази причина се проектира т.нар. "сваляем лост" - гардеробен лифт, благодарение на който дрехите, които са на по-високо, стават лесно достъпни.

Какво още да съобразите при избора на гардеробна стая

При избора на гардеробни по поръчка трябва предварително да обърнете внимание и на важни неща като:

  • дали дрехите са сгънати или на закачалка
  • какви и колко чифта обувки ще има
  • колко големи са куфарите и/или кутиите за съхранение

Доверете се на Lamini за вашата мечтана гардеробна стая!