• Кухня по поръчка

    (72)

     

    Всяко едно домакинство има пространство отделено за приготвяне на храна-кухнята. В така нареченото старо строителство кухните се намират в отделни помещения, докато в новостроящите се жилища, кухненският бокс е слят с дневната зона. И в двата случая кухните обикновенно се правят по поръчка, тъй като всяко семейство има различни потребности и стил.


    Съдейки по нашият опит през годините може да кажем, че водещи фактори при избор на кухня по поръчка са бюджета, качеството и реномето на фирмата производител.

    Как да определим каква кухня по поръчка може да си позволим е нелесна задача.За да си направите най елемнтарна сметка първо трябва да трябва да определите какви уреди ще има за вграждане-фурна , котлони, аспиратор, мивка, съдомиялна, пералня, хладилник и прочиие.Вижте кои от електоуредите имате, а за цените на другите, които нямате-проверете по спезиализираните магазини и сайтове.След като знаете общата цена за елктроуредите направете проучване колко би Ви струвало изработката на кухнята по поръчка

    Качеството на кухните по поръчка според нас е следващият момент, който вълнува най-много потребителите.Затова ще
    Ви посъветваме, ако имате финансовата възможност да избягвате готовите конфекции по магазинте.Няма как нещо много евтино, което смятате за изгодно да е с високо качество.

    Доброто име на фирмата е на последно място в списъка, но не и по важност.Изберете фирма производител на кухня по поръчка, като сондирате проучване за нея.Най-добрия вариант е да Ви препоръчат сигурна фирма, доказана на пазара.

    Най-хубавото нещо е ако се спрете на кухня по поръчка, е че сами може да си изберете стила, големината и вида на кухненското обзавеждане.

    Важно е ако правите ремонт в , свързан с преместване на ВиК и Ел. инталация, е първо да да се консултирате с избраната от

    Вас фирма.

    Обадете се на 0894 310 960 за повече подробности

  • Запишете се за нашия бюлетин